Csillag étterem

Barcs város központjában, a 6-os és 68-as fő közlekedési utak kereszteződésében, a római katolikus templom mögött található a Két Tibor Kft által üzemeltetett Csillag étterem.

Barcs legnagyobb múltú étterme, nem csak a rendszerváltást, az utcabálok és a nagy farsangi vagy céges rendezvények idejét élte meg, hanem az éttermi szolgáltatási igények változását is. Az idők során a vendégkör elvárásainak teljesítésével kivívta magának azt az elismerést, hogy a térség állami, társadalmi szervei, vállalkozásai és a város valamint a környék lakosságának nagy része a Csillag éttermet bízza meg vendéglátóipari szolgáltatások megszervezésével és lebonyolításával. 

Étlapjukon megtalálhatók libamájból készült ételek, magyar és horvát specialitások, roston sültek egyaránt. A klasszikus magyar ízek mellett nem áll távol tőlük a mai magyar és a nemzetközi ízvilág sem. Előrendeléssel nyárson sült malac, bárány, csirke, kacsa, és nyúl is készül náluk.

A 80 fő befogadására alkalmas étterem, 20 fős különteremmel és nyáron 30 fős terasszal várja a vendégeket.

A Két Tibor Kft vállalja előfizetéses ebéd, díszétkezések, állófogadások, hidegtálak készítését, valamint rendezvények szervezését és lebonyolítását, magas szakmai színvonalon, saját éttermükben, vagy kitelepülés formájában.

Törekvésük, hogy messzemenőkig kielégítsék vendégeik igényeit.

Elérhetőségek: 

7570 Barcs, Bajcsy-Zsilinszky utca 80.    

E-mail: csillagetterem[at]csillagetterem[dot]hu

Telefon: +36/ 82/ 463-057     +36/ 30/ 929 5953     +36/ 30/ 929 5954

Nyitvatartás: 

Nyitva:  Hétfőtől szombatig 11:00-21:00      

Vasárnap szünnap