Nulladik nappal veszi kezdetét a halfőző verseny

Nulladik nappal hangol július 15-én a VI. Nemzetközi Halászléfőző Versenyre a Barcsi Turisztikai, Gasztronómiai és Kulturális Egyesület.

Péntek este 8 órától Dráva parti Partyval várják az érdeklődőket a szabad strandra, ahol Dj Losy és Dj. Menya vív majd egy igazi Retro párbajt.

Július 16-án, szombaton déli 12 órától kezdődnek a kulturális programok, Villányi Lacika, ifjú prímás és a Podravina Zenekar egymást váltva szórakoztatják majd a közönséget, a szervező azt is elárulta nekünk, hogy az ifjú prímás főzőhelyről főzőhelyre jár majd, és igyekszik elhúzni majd minden csapat nótáját. A 17 órai eredményhirdetés után 18 órától a helyi rap művész, F. Lackó műsorát tekintheti majd meg a közönség, 18 órától pedig a Nihil Chips szórakoztatja majd a közönséget.

A rendezvényhez csatlakozik a nagyatádi Régi Vasak Klubja is, akik nemcsak halászléfőző tudásukat mutatják be, hanem autócsodáikat is a látogatók szeme elé bocsátják. A Bajai Halfőzők Bajnokok halászléfőző bemutatóval készülnek a rendezvényre látogatóknak.