Jótékonysági Családi Sportnapot szervez az egyesület

Egyesületünk és az Ökumenikus Segélyszervezet újra jótékonysági sportnapra hívja a mozogni vágyókat. Ezúttal a kerékpáros túra Barcsról, a drávai szabadstrandról indul, június 11-én, szombaton reggel 9 óra 30 perckor, rögtön utána indulnak a futók 9 óra 35 perckor.

A futók valamennyivel rövidebb távot teljesítenek majd mint kerekes társaik, 14,1 km-es Drávai Szabadstrand – Drávatamási - Drávagárdony és Kastélyosdombó útvonallal. A kerekezők ezúttal is számíthatnak a barcsi önkormányzat segítségére, ugyanis továbbra is lehet kerékpárt igényelni a hivatal sportirodájánál.

A szervezők, akik most is a Barcsi Turisztikai, Gasztronómiai és Kulturális Egyesület, valamint a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a pihenőállomásokon és a célnál is frissítővel várják a túrán résztvevőket, 13 órától pedig minden résztvevőt megvendégelnek egy tál babgulyással.

A közös ebéd előtt azonban mindenkinek lehetősége nyílik a kastélyosdombói gazdaság megismerésére, így a komlóültetvényt, a pelletálló üzemet és a sörfőzdét is szemügyre vehetik a látogatók, a gyerekeket pedig kalandpark és népi játékok várják. Nevezni továbbra is lehet Horváth Gábor sportreferensnél a polgármesteri hivatal sportirodájában vagy a horvath.gabor[at]barcs[dot]hu email címen.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!